930X122 MAIA

bradu

Jos pălăria! Noua creșă de la Bradu se învârte după soare!

Noua creșă de la Geamăna, comuna Bradu, va fi una dintre cele mai moderne unități de profil din județul Argeș.

Citiți și: Argeș: Se vinde Petrochimia Bradu!

Lucrările au fost finalizate, cadrele didactice și personalul auxiliar sunt asigurate (16 persoane în total), iar dotarea cu mobilier și echipamente educaționale a fost, de asemenea, finalizată, așa încât unitatea va funcționa încă din această toamnă.

Cererea din partea părinților a fost foarte mare, înscrierile fiind deja făcute. Detalii, AICI

Citiți și: Argeș – Bradu:1 milion de euro pentru investiții noi

Conform primarului Dan Stroe, investiția a fost realizată prin PNDL II și a costat circa 2,2 milioane de lei.

Suntem foarte preocupați de a asigura aici, în comună, condiții optime pentru toți copiii și elevii. Prin acest proiect am răspuns unei nevoie stringente, iar părinții vor avea aici, în localitate, o creșă la standarde ridicate unde își pot lăsa copiii.

Pe lângă fondurile de la bugetul de stat, am contribuit și noi cu aproximativ 100.000 de lei de la bugetul propriu pentru dotări. Mă bucur enorm pentru acest proiect reușit.

Dacă vedem că proiectul este benefic, că avem cereri mai multe din partea părinților, vom căuta soluții pentru finanțarea încă unei asemenea creșe în Bradu”, ne-a declarat primarul Dan Stroe.

Noua creșă de la Geamăna are două grupe în care sunt repartizați, în total, 40 de copii. Directoarea unității, Ioana Nicolae (foto), ne-a permis intrarea în cresă pentru a vă arăta în exclusivitate imagini cum rar vedem în România într-o instituție.

Imaginile filmate nu au nevoie de prea multe cuvinte! De fapt, o asemenea realizare chiar te lasă fără cuvinte! Iată cum arată noua creșă din Bradu!

VIDEO EXCLUSIV 𝗔𝗜𝗖𝗜 ⬇️

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3