New Profesional Consult 930 x 122

iustin_dejanu

Justin Dejanu a demisionat de la Muzeul Golesti

Directorul Muzeului Viniculturii şi Pomiculturii Goleşti Argeş, Iustin Dejanu, şi-a dat demisia din această calitate. Dejanu şi-a motivat gestul ca urmare a efectelor aplicării ordonanţei 63, prin care a fost nevoit să îşi pună semnătura pe disponibilizarea a aproape 30 de angajaţi, în timp ce restul de 62 îşi vor lua salariile diminuate.

Iustin Dejanu nu a părăsit însă şi locul de muncă, continuând să îl sprijine pe directorul general Filofteia Pally, mai ales că tocmai a început cea mai amplă manifestare organizată în judeţ, Sărbătorile Argeşului şi Muscelului, în care Muzeul Goleşti are o puternică implicare. “Este adevărat, am demisionat de la Muzeul Goleşti. Eu am considerat că nu pot face mai mult pentru oamenii aceia. Dacă cineva crede că poate face mai mult, sper să se implice în locul meu. Deocamdată nu am plecat de aici, încerc să îmi ajut colegii în această perioadă. Nu plec din partid. Este un gest al neputintei mele pentru oamenii mei in fata masurilor lui Boc. Nu ma pot uita in ochii oamenilor, cand stiu ca eu as mai veni la munca, dar ei vor fi nevoiti sa ramana someri”, a precizat Iustin Dejanu. El a mai afirmat că deocamdată nu şi-a găsit un alt loc de muncă, dar că ar fi tentat să revină în domeniul de unde a plecat, adică în presă. {loadposition inside}

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90