930 x122 grota rece

karate02

Karate la CJ Arges

Joi, vicepreşedintele CJ Argeş, Florin Tecău, a primit vizita unui grup de sportivi, practicanţi ai artelor marţiale.

Printre cei prezenţi s-au numărat şi trei copii campioni naţionali, un dublu campion naţional şi doi campioni europeni ai artelor marţiale. Micuţii karatişti i-au oferit vicepreşedintelui Florin Tecău cu acest prilej, alături de un trofeu, şi invitaţia de a asista la concursul de arte marţiale cu participare internaţională ce se va desfăşura pe data de 18 iunie, la Sala Sporturilor, între orele 09.30 şi 20.30.

Organizat de Clubul Sportiv Sabaki, condus de Francisc Teodoroiu, cu sprijinul Federaţiei Române de Freestyle Karate şi Kickboxing, în colaborare cu Asociaţia Cred în Tine (CinT), Concursul Internaţional de Arte Marţiale şi Kickboxing „Romanian Sabaki Challenge” reuneşte peste 100 de practicanţi ai artelor marţiale din ţara noastră, Polonia şi Germania şi îşi propune să atragă cât mai mulţi tineri spre sport şi spre o viaţă sănătoasă, ca o alternativă de petrecere a timpului liber.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90