EcoMoto 930×122

bazine

LA BAZIN E GRATIS!

La bazin e gratis! Sâmbătă, 1 iunie, și duminică, 2 iunie 2019, intrarea la ștrandurile de agrement din Pitești ale municipalității va fi gratuită.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

„Municipalitatea a pregătit deschiderea ștrandurilor din Pitești, toți doritorii având acces gratuit pe 1 și 2 iunie la ștrandurile de agrement din Pitești”, anunță Primăria. Pe 1 iunie vor fi deschise bazele de agrement de pe strada Costache Negri și din Trivale, urmând ca pe 8 iunie să fie deschisă și baza de agrement din cartierul Tudor Vladimirescu.

În noul sezon estival, bazinele în aer liber ale municipalității vor fi deschise zilnic între orele 8 și 20.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

De asemenea, pe 1 iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, copiii vor avea gratuitate la plimbările cu trenulețul din parcul Ștrand. Amintim că în aceeași zi copiii vor avea intrare liberă și la Grădina Zoologică din Trivale.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3