930×122 CAPRA 5

eşec

LAMENTABIL! VAL DE LICITAȚII EȘUATE

Lamentabil! Val de licitații eșuate. Primăria Piteşti a înregistrat un eşec usturător din punct de vedere al licitaţiilor organizate pentru diverse obiective de investiţii.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Deşi suma alocată pentru lucrările de reabilitare şi modernizare a Şcolii nr. 13 „Mircea cel Bătrân” din cartierul Trivale se ridică la circa 4.000.000 de lei şi deși au fost deja organizate nu mai puțin de patru serii de licitaţii, nu s-a înscris niciun ofertant (constructor).

Motivul: suma alocată proiectului ar fi prea mică, de unde rezultă că fie studiul de fezabilitate nu a fost făcut corect, fie acesta trebuie actualizat.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Primăria va relua în acest an licitaţia, urmând ca în Consiliul Local să se decidă şi cu privire la noua sumă necesară investiției.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90