930×122 CAPRA 5

licitatie

LICITAȚIE PENTRU SALA POLIVALENTĂ

Licitaţie pentru Sala Polivalentă. Compania Naţională de Investiţii (CNI) a publicat în sistemul naţional de achiziţii publice SICAP licitaţia pentru proiectarea și construirea în Piteşti a unei săli polivalente.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Potrivit anunţului CNI, firmele care vor să participe la licitaţie au ca termen de depunere a ofertelor tehnice şi de preţ data de 31 iulie 2019, ora 15.

Sala ar urma să fie construită pe strada Basarabiei (varianta Prundu – Craiovei), la nr. 35, și va avea o capacitate de până la 5.000 de locuri.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Valoarea estimată a contractului este de aproximativ 66.060.490,34 de lei, fără TVA, bani de la Guvern.

Primăria Pitești, care a inițiat proiectul, a alocat, la rândul ei, 5.000.000 de lei pentru amenajarea unei parcări şi pentru construirea unui pasaj pietonal peste strada Basarabiei, pentru accesul către viitoarea Sală Polivalentă.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3