New Profesional Consult 930 x 122

licitatii

LICITAȚII IMPORTANTE PENTRU PITEȘTENI

Licitații importante pentru piteșteni. Primăria Pitești are în curs de desfăşurare pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) mai multe licitaţii pentru investiţii care ar urma să fie făcute în municipiu în acest an.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Astfel, pe 26 iunie 2017 va avea loc licitaţia deschisă pentru cumpărarea a 150 de containere de gunoi care vor fi încastrate în pământ şi a unui echipament de spălare a acestora.

Alte licitaţii aflate pe SEAP în acest moment referitoare la Pitești: amenajarea unui spațiu pentru încasarea de taxe şi impozite în zona Primăriei și reabilitarea şi modernizarea reţelelor termice la punctul termic 906 şi la centralele termice 718 şi 723.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Pe de altă parte, este în curs de verificare la autorităţile naţionale documentaţia aferentă actualizării Planului Urbanistic General, iar în curs de semnare se află contractul pentru realizarea hărţii de zgomot a municipiului.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3