licitatii

LICITAȚII IMPORTANTE PENTRU PITEȘTENI

Licitații importante pentru piteșteni. Primăria Pitești are în curs de desfăşurare pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) mai multe licitaţii pentru investiţii care ar urma să fie făcute în municipiu în acest an.

Citiți și: Fără mașini în centrul Piteștiului, astăzi!

Astfel, pe 26 iunie 2017 va avea loc licitaţia deschisă pentru cumpărarea a 150 de containere de gunoi care vor fi încastrate în pământ şi a unui echipament de spălare a acestora.

Alte licitaţii aflate pe SEAP în acest moment referitoare la Pitești: amenajarea unui spațiu pentru încasarea de taxe şi impozite în zona Primăriei și reabilitarea şi modernizarea reţelelor termice la punctul termic 906 şi la centralele termice 718 şi 723.

Citiți și: Pitești: Cea mai bogata societate subordonata Primăriei – angajează

Pe de altă parte, este în curs de verificare la autorităţile naţionale documentaţia aferentă actualizării Planului Urbanistic General, iar în curs de semnare se află contractul pentru realizarea hărţii de zgomot a municipiului.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441