930×122 CAPRA 5

licitatii

LICITAŢII PENTRU STRĂZI. TÂRZIU!

Licitații pentru străzi. Târziu! Primăria Pitești a decis târziu să scoată la licitaţie lucrări pentru mai multe străzi, fiind greu de crezut că până la primăvară lucrările vor fi realizate.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

În această lună au fost lansate licitaţiile pentru stabilizarea carosabilului pe strada Victor Bilciulescu și reabilitarea străzilor Banu Mărăcine și Vasile Lupu.

Pentru zilele următoare este programată lansarea de licitații și pentru lucrări de executare de îmbrăcăminte bituminoasă uşoară pe drumuri laterale în zona străzilor Nicolae Labiş și Grigoreşti (cartierul Găvana) și pentru modernizare străzii Ştefan Chicoş (Tancodrom).

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Toată vara, „ocupată” cu bâlciuri și concerte, Primăria lui Ionică a făcut prea puțin pentru infrastructura rutieră, iar starea străzilor din municipiu s-a degradat continuu. Asta, desigur, spre disperarea şoferilor, care plătesc taxe tocmai pentru a putea circula pe străzi civilizate, iar nu pline de găuri şi denivelări sau cu capace de canal mult prea înălţate. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90