Donaris 930 x 122

licitatii

LICITAŢII PENTRU STRĂZI. TÂRZIU!

Licitații pentru străzi. Târziu! Primăria Pitești a decis târziu să scoată la licitaţie lucrări pentru mai multe străzi, fiind greu de crezut că până la primăvară lucrările vor fi realizate.

Citiți și: Primăria Pitești caută arhitect șef

În această lună au fost lansate licitaţiile pentru stabilizarea carosabilului pe strada Victor Bilciulescu și reabilitarea străzilor Banu Mărăcine și Vasile Lupu.

Pentru zilele următoare este programată lansarea de licitații și pentru lucrări de executare de îmbrăcăminte bituminoasă uşoară pe drumuri laterale în zona străzilor Nicolae Labiş și Grigoreşti (cartierul Găvana) și pentru modernizare străzii Ştefan Chicoş (Tancodrom).

Citiți și: Primăria Pitești angajează pe perioadă nedeterminată

Toată vara, „ocupată” cu bâlciuri și concerte, Primăria lui Ionică a făcut prea puțin pentru infrastructura rutieră, iar starea străzilor din municipiu s-a degradat continuu. Asta, desigur, spre disperarea şoferilor, care plătesc taxe tocmai pentru a putea circula pe străzi civilizate, iar nu pline de găuri şi denivelări sau cu capace de canal mult prea înălţate. (Foto: descriptiv) 

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441