EcoMoto 930×122

loc de joaca

LOC DE JOACĂ DIN PARCUL LUNCA ARGEȘULUI, MODERNIZAT

Un loc de joacă pentru copii din parcul Lunca Argeșului a fost în întregime reabilitat și dotat cu echipamente noi.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

“Echipamentele vechi au fost înlocuite în totalitate cu modele moderne, noi, diferite constructiv și funcțional, specifice pentru grupe de vârstă cuprinse între 1 an și 15 ani.

Prin turnare de covor elastic de cauciuc (tartan) a fost realizată o suprafață de contact modernă și sigură pentru protecția la impact.

Citiți și: Cerință absurdă: Vrea desființarea unui loc de joacă! „Ne-au înnebunit copiii!” Video

A fost instalat un spectaculos complex de joacă cu o suprafață de 165 de mp cu diverse aplicații și un echipament numit pod mobil.

De asemenea, au fost montate și alte echipamente noi, precum un complex de cățărare, bară de echilibru, leagăne cu două șezuturi sau cu șezut cuib, carusel-banchetă și balansoar pe arc elicoidal tip soare”, informează Primăria Pitești.

Investiția a fost realizată de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.

Amintim că, deocamdată, ca urmare a epidemiei de coronavirus, locurile de joacă din Pitești, ca și parcurile, rămân închise.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3