Donaris 930 x 122

locuri de joaca

LOCURILE DE JOACĂ DIN ŞTRAND ŞI LUNCA ARGEŞULUI, REABILITATE

Locurile de joacă din Ştrand şi Lunca Argeşului, reabilitate. Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti a finalizat lucrările de reabilitare a locurilor de joacă din două parcuri.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Trei locuri de joacă reabilitate sunt în parcul Lunca Argeşului, iar un altul în parcul Ştrand, chiar la intrare. De acum, copiii vor avea parte de echipamente noi şi de condiţii optime de siguranţă pentru a-şi petrece timpul liber, sub supravegherea părinţilor.

În Ştrand echipamentele au fost înlocuite cu altele noi și acelaşi lucru urmează să se întâmple şi cu locurile de joacă din Lunca Argeşului, care pentru moment au fost doar reabilitate.

Citiți și: Va fi atracția piteștenilor în 2024. Deja e aglomerat

Pentru noile echipamente din Lunca Argeşului SPEP a prevăzut în proiectul de buget pentru acest an suma de 30.000 de lei.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90