930 x122 grota rece

lunca argesului

LUCRĂRI DE CONSOLIDARE ÎN PARCUL LUNCA ARGEŞULUI

Primăria Piteşti a prevăzut în contul acestui an 500.000 de lei pentru lucrări în parcul Lunca Argeşului, lucrări pentru protejarea acestuia de revărsarea râului Argeş atunci când sunt precipitații abundente.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Investiţia constă în amenajarea unor diguri şi în consolidarea malului drept al râului, în condiţiile în care o parte din acesta s-a surpat în urma inundațiilor din 2014. În acel an parcul a fost de două ori acoperit de ape, deloc de mirare având în vedere faptul că Lunca Argeșului a fost amenajat într-o zonă inundabilă.

Municipalitatea nu anunță o dată exactă pentru deschiderea șantierului.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Cert este, însă, că lucrările pentru care s-au alocat 500.000 de lei nu vor fi gata în acest an. Potrivit conducerii Primăriei, investiţia va fi finalizată abia la începutul anului 2017! Până atunci mai este timp suficient pentru alte inundații și surpări de mal!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90