930×122 CAPRA 5

cartiere

LUMINĂ DE MILIOANE ÎN PITEȘTI

Lumină de milioane în Pitești. Municipalitatea își propune ca până în anul 2020 în Piteşti să fie investite 5.000.000 de euro din fonduri europene, în baza unui proiect deja elaborat, pentru extinderea şi modernizarea sistemului de iluminat public.

Citiți și: Pitești. Descoperire șocantă, în Prundu!

Serviciul de specialitate al municipalității are în plan achiziționarea atât de instalaţii cu eficienţă crescută şi consum scăzut (cum ar fi ledurile), cât şi de echipamente performante.

În plus, ar urma să fie realizate investiţii şi pentru extinderea iluminatului public ornamental în cartiere.

Citiți și: Schimbare! O nouă măsură pentru îmbunătățirea circulației rutiere în Pitești

Pentru acest an, în proiectul de buget sunt prevăzute lucrări de peste 1.000.000 de lei în toate cartierele Piteștiului.

Municipiul are probleme la acest capitol, existând zone în care iluminatul public este deficitar, departe de standardele europene.

Partea pozitivă este că ori de câte ori i se semnalează o problemă în rețeaua stradală, în cel mult 24 de ore Serviciul de specialitate, condus de Constantin Zichil, intervine la fața locului.

De aceea, încă o dată îi sfătuim pe toți piteștenii care constată probleme în rețeaua stradală de iluminat public (inclusiv din parcările de la blocuri) să se adreseze Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti (SPEPMP). Piteştenii au la dispoziţie un număr de telefon pentru a sesiza orice defecțiune sau deranjament: 0248.212.133.

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90