New Profesional Consult 930 x 122

cartiere

LUMINĂ DE MILIOANE ÎN PITEȘTI

Lumină de milioane în Pitești. Municipalitatea își propune ca până în anul 2020 în Piteşti să fie investite 5.000.000 de euro din fonduri europene, în baza unui proiect deja elaborat, pentru extinderea şi modernizarea sistemului de iluminat public.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Serviciul de specialitate al municipalității are în plan achiziționarea atât de instalaţii cu eficienţă crescută şi consum scăzut (cum ar fi ledurile), cât şi de echipamente performante.

În plus, ar urma să fie realizate investiţii şi pentru extinderea iluminatului public ornamental în cartiere.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Pentru acest an, în proiectul de buget sunt prevăzute lucrări de peste 1.000.000 de lei în toate cartierele Piteștiului.

Municipiul are probleme la acest capitol, existând zone în care iluminatul public este deficitar, departe de standardele europene.

Partea pozitivă este că ori de câte ori i se semnalează o problemă în rețeaua stradală, în cel mult 24 de ore Serviciul de specialitate, condus de Constantin Zichil, intervine la fața locului.

De aceea, încă o dată îi sfătuim pe toți piteștenii care constată probleme în rețeaua stradală de iluminat public (inclusiv din parcările de la blocuri) să se adreseze Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti (SPEPMP). Piteştenii au la dispoziţie un număr de telefon pentru a sesiza orice defecțiune sau deranjament: 0248.212.133.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3