930×122 CAPRA 5

pendiuc_lunca

Lunca Argeşului, ofertată de șapte firme

Aflat de aproape două săptămîni în licitaţie pe SEAP, proiectul Lunca Argeşului este ofertat pînă în acest moment de şapte agenţi economici.

 

Potrivit primarului Tudor Pendiuc, aceştia au ţinut să-şi anunţe deocamdată intenţia de a achiziţiona caietul de sarcini, însă pînă la declararea cîştigătorului vor mai trece cel puţin două săptămîni, timp în care concurenţa ar putea fi mult mai mare. Ca să-l prezinte în detaliu, edilul Piteştiului a adus ieri macheta proiectului în conferinţă, revenind asupra unor elemente tehnice și financiare.

 

Cu o valoare de 32,8 milioane lei fără TVA, proiectul vizează împiedicarea degradării mediului din acea zonă, prin crearea unui loc de promenadă, de agrement şi chiar de pescuit. Vor fi amenajate două terenuri de tenis de cîmp, două terenuri multifuncţionale de fotbal, dar și altele. Un astfel de proiect a trebuit să respecte în primul rînd unele prevederi de mediu, prin plantarea masivă de arbori şi arbuşti.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3