930×122 CAPRA 5

magda-tofan

Magda Tofan inlocuita de la OPC

Pitesti. 15 septembrie 2010.
Noi directori in administratia argeseana. De luni, OPC si DSVSA Arges, au noi sefi in presoanale lui Gabriel Vasilescu, respectiv Ion Falca.

Magdalena Tofan, directorul coordonator al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului Arges, a fost inlocuita din functie cu mult mai energicul coleg partid Gabriel Vasilescu. Conducerea PDL Arges a decis ca functia de director interimar la CJPC Arges sa fie preluata de Vasilescu, motivul principal fiind acela ca, spre deosebire de Vasilescu, Magdalena Tofan nu prea a avut activitate politica. Vasilescu raspunde, din partea PDL, de zona Topoloveni si s-a remarcat prin rezultate bune la alegeri, in contextul dominatiei de acolo a PSD-ului coordonat de primarul Gheorghita Botarca.
Si Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Arges are un nou director. Medicul veterinar Ion Falca, fratele mai mare al sefului Finantelor Publice Arges, Dorin Falca, a revenit dupa aproximativ cinci ani la conducerea acestei institutii. El il inlocuieste in functie pe Ion Gheorghe, care a ocupat postul de director executiv ca interimar. Noul director al DSVSA Arges, care este membru UNPR, a declarat ca prioritatile imediate sunt siguranta alimentelor si securitatea alimentara a populatiei, precum si sanatatea animala, dar si protectia mediului si rezolvarea problemelor legate de laborator.{loadposition inside}

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3