New Profesional Consult 930 x 122

intervievare

MARE SONDAJ PE STRADĂ. PITEȘTENII, INTERVIEVAȚI

Mare sondaj pe stradă. Piteștenii, intervievați. În perioada 25 februarie – 31 martie 2017, în intervalul orar 16:30 – 21:30, Primăria Pitești, prin intermediul Universității Pitești, va derula o campanie de intervievare a populației în vederea elaborării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă pentru municipiu. Anunțul l-a făcut Primăria cu puțin timp în urmă. Campania de intervievare se va desfășura pe străzile Piteștiului și va fi făcută de studenți.

Citiți și: Pitești. Misterul închiderii BRD-ului de lângă Primărie dezvăluit!

Potrivit sursei citate, interviurile au ca scop stabilirea situației actuale cu privire la cererea și oferta de transport, pentru stabilirea măsurilor de îmbunătățire a mobilității urbane în Pitești. Interviurile vor cuprinde următoarele:

-date generale despre gospodărie;

Citiți și: Pitești. Poliția, oficial: Ce s-a întâmplat cu femeia care a fugit din spital!

-date despre fiecare membru al gospodăriei;

-date privind fiecare deplasare făcută în ziua precedentă interviului (originea, destinația și scopul deplasării);

-moduri de transport folosite;

-timpul de călătorie cu fiecare mod de transport (inclusiv timpul de așteptare);

-date despre disponibilitatea locurilor de parcare și timpul necesar găsirii unui loc de parcare pentru cei care folosesc autoturismul ca mijloc de deplasare.

“Toate informațiile furnizate vor fi tratate confidențial și utilizate exclusiv în scopul mai sus menționat, respectiv întocmirea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă a municipiului Pitești.”, transmite Primăria.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90