NOR CURIER 930X122

demolare

NOU! MAREA DEMOLARE. PRIMĂRIA SCOATE BULDOZERELE

Marea demolare. Primăria scoate buldozerele. Astăzi a fost pus în dezbatere publică un proiect de Dispoziţie iniţiat de primarul Piteştiului, Cornel Ionică.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Dispoziţia prevede demolarea pe cale administrativă a construcţiilor provizorii ridicate ilegal pe terenuri aparţinând domeniului public și privat al municipiului Pitești.

Potrivit proiectului, „desființarea pe cale administrativă a construcțiilor, lucrărilor și amenajărilor cu caracter provizoriu executate și/sau menținute pe terenuri aparținând domeniului public și privat al municipiului Pitești fără forme legale se realizează fără emiterea unei autorizații de desființare, fără sesizarea instanțelor judecătorești și pe cheltuiala proprietarului acestora.”

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Proiectul, care se va afla în dezbatere publică timp de 10 zile calendaristice începând de astăzi, poate fi citit AICI. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3