Donaris 930 x 122

consiliul judetean arges

MĂRIREA SALARIILOR ÎNGROAPĂ PRIMĂRII DIN ARGEȘ

Mărirea salariilor îngroapă primării din Argeș. Mărirea de salarii din acest an din administrația publică a contribuit și ea la situația în care unele primării din Argeș au ajuns în sapă de lemn.

Citiți și: Șah-mat înainte de alegeri! Prefectul, ordin care schimbă tot în consiliile locale

Prin urmare, Consiliul Judeţean va fi nevoit ca la finalul lunii în curs să facă o rectificare bugetară de circa 5.600.000 de lei pentru a ajuta unele primării din mediul rural să plătească salariile angajaților lor şi să continue unele investiţii, dar şi să achite din datoriile acumulate către terţi.

Printre comunele pentru care Consiliul Judeţean va plăti datoriile – arierate – se numără Stâlpeni – 335.000 de lei, Valea Danului – 100.000 de lei, Ungheni – 65.000 de lei și Godeni – 14.500 de lei. Primarii s-au plâns conducerii Consiliului Judeţean că pentru ultimele două luni din acest an nu mai au bani nici de salarii pentru angajaţi, solicitând sprijin în acest sens.

Citiți și: Creștere uriașă de salarii pentru aceste persoane!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90