EcoMoto 930×122

reabilitare-bloc

Maruntis pentru reabilitarea termica

Guvernul Boc trateaza cu dispret solicitarile administratiei locale din Pitesti si ale cetatenilor din municipiul resedinta de judet deopotriva. Desi solicitarile sunt mult mai mari, Executivul a gasit de cuviinta sa aloce fonduri care ajung doar pentru reabilitarea termica a doua blocuri din oras!

Veste proasta primita de Primaria Pitesti de la Guvern in ceea ce priveste fondurile alocate pentru reabilitarea termica a blocurilor! Desi peste 130 de asociatii si-au exprimat dorinta de a se inscrie in acest program national de reabilitare termica (20% din suma necesara este acoperita de asociatie, 30% de municipalitate si 50% de catre Guvern, conform legii), desi au fost 10 asociatii care au fost acceptate de Guvern in program, Executivul nu a alocat fonduri decat pentru 2 blocuri!

Printr-o adresa care a ajuns in aceasta saptamana la Primaria Pitesti Guvernul anunta ca a alocat municipiului resedinta de judet al Argesului doar suma de 600.000 de lei pentru reabilitarea termica! Municipalitatea a decis ca banii sa fie alocati pentru primele doua asociatii din punct de vedere al criteriilor si indicatorilor tehnico-economici aprobati deja de Consiliul Local pentru fiecare asociatie in parte.

Foarte multe asociatii de proprietari din Pitesti au strans bani inca de anul trecut pentru a se inscrie in programul de eficientizare energetica a condominiilor, adica a blocurilor, sperand ca Guvernul sa se tina de promisiuni si sa aloce, la randu-i, sumele prevazute de lege. Iata ca asteptarile oamenilor sunt date inca o data peste cap, dupa ce guvernantii anuntasera ca Romania este aproape sa iasa din criza, fiind in campanie electorala, pentru ca acum sa taie efectiv in carne vie din punct de vedere al reducerilor salariale si al cresterii de taxe.

{loadposition inside}

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90