930×122 CAPRA 5

bogdan aristănțoiu

„MASCAȚII” FAC ORDINE ÎN PARCUL TRIVALE

„Mascații” fac ordine în parcul Trivale. În urma articolului nostru de astăzi cu privire la mizeria din parcul Trivale, ne-a contactat telefonic purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

Citiți și: Arși la buzunare: Amenzile sunt cuprinse între 1000 – 2000 de lei!

„Am hotărât ca zilnic, începând de astăzi, echipaje de la Biroul Ordine Publică să patruleze prin parc. După lăsarea întunericului, în parcul Trivale vom trimite polițiștii de la Biroul Intervenție la Evenimente (n.r. – „mascații”)”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Mizeria lăsată în urmă de indivizi certați cu bunul simț, dar și prezența, uneori, în parc a unor persoane dubioase (potrivit unor sesizări primite pe adresa redacției) fac utilă măsura anunțată de Aristănțoiu. Să vedem rezultatele!

Citiți și: Un subiect delicat și sensibil pentru piteșteni: Ce se întâmplă cu Pădurea Trivale

Articolul în care atragem atenția asupra degradării în general a parcului Trivale, nu doar asupra mizeriei, AICI.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3