New Profesional Consult 930 x 122

informare video

MĂSURĂ NOUĂ PENTRU ȘOFERI LA INTRĂRILE RUTIERE ÎN PITEȘTI

Măsură nouă pentru șoferi la intrările rutiere în Pitești. Este gata studiul de fezabilitate pentru amplasarea la intrările rutiere în Pitești de panouri de informare video pe care ar urma să fie afișate pentru șoferi, în timp real, numărul de locuri de parcare disponibile pe raza municipiului şi localizarea acestora.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Potrivit documentului, vor fi amplasate cinci panouri de informare la intrările în municipiu dinspre Craiova, dinspre autostrada Bucureşti – Piteşti, Smeura, dinspre Ştefăneşti – Mărăcineni şi Bascov.

Măsura face parte dintr-un proiect mai amplu de management al parcărilor, pentru materializarea căruia Primăria Piteşti vrea să obțină bani europeni. Valoarea totală a proiectului se ridică la 6.309.000 de lei, inclusiv TVA.

Citiți și: Ce s-a întâmplat în Lunca Argeșului întrece orice măsură! Nimeni nu se aștepta

Rămâne de văzut dacă și când va fi materializat proiectul. Nu de alta, dar în ultimii doi ani, Primăria lui Cornel Ionică a vehiculat numeroase proiecte în spațiul public fără a le fi dus la îndeplinire. Unele sunt mult întârziate, în timp ce altele au fost abandonate.

Înainte de toate, însă, bine ar fi dacă Primăria ar face mult mai multe locuri de parcare, deficitul fiind uriaș. (Foto: Intrarea rutieră în Pitești dinspre comuna Bascov) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3