New Profesional Consult 930 x 122

arpechim

MĂSURĂ PENTRU CET-URILE DIN PITEŞTI

Măsură pentru CET-urile din Piteşti. SC Termo Calor Confort SA Piteşti informează Primăria că şi CET Sud 1 (de pe platforma Arpechim) a fost oprit total, deoarece Rafinăria OMV Petrom are acum sursă proprie de alimentare cu energie electrică.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

CET Sud 1 nu mai furnizează agent termic pentru populaţie din anul 2009 din cauza costurilor mari, iar din octombrie 2018 nu mai furnizează nici curent electric pentru Arpechim, fiind deconectat de la sistemul naţional de distribuţie a energiei electrice.

În acest context, societatea de termoficare a municipalității cere Primăriei să aloce bani pentru asigurarea pazei obiectivului scos din funcţiune. Tot servicii de pază solicită Termo Calor şi pentru CET Nord din Găvana (foto), aflat în plin proces de dezasamblare.

Citiți și: Salarii la Primăria Pitești: Secretarul – 3600 €, arhitectul și directorul executiv – câte 3000 €

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA