930 x122 grota rece

magazine

MĂSURĂ RADICALĂ PENTRU MAGAZINELE DIN PITEȘTI

Măsură radicală pentru magazinele din Piteşti. Primăria are în plan introducerea unui orar special pentru aprovizionarea cu marfă a magazinelor din municipiu.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Intenția municipalității este ca aprovizionarea realizată cu maşini mai mari de 3,5 tone să se facă în special noaptea și după o anumită oră a serii, oră de la care traficul rutier scade semnificativ în intensitate, și doar câteva ore în cursul dimineții și până la prânz.

De altfel, acesta ar fi motivul invocat de Primărie pentru impunerea măsurii: mașinile care aprovizionează cu marfă magazinele în timpul zilei, în special magazinele din Centru, ar provoca blocaje rutiere, dat fiind faptul că oricum în Pitești sunt zone „sufocate” de circulația auto.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Proiectul va stipula un orar exact pentru aprovizionarea magazinelor și sancțiunile pentru patronii care nu ar respecta programul stabilit de municipalitate.

Măsura ar urma să fie supusă dezbaterii și votului într-o viitoare ședință în plen a Consiliului Local, cel mai probabil în ianuarie 2018.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3