930 x122 grota rece

Big Brother

MEGA BIG BROTHER ÎN PITEŞTI

Mega Big Brother în Piteşti. Primăria Piteşti a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice licitaţia pentru desemnarea firmei care va scrie proiectul şi cererea de finanţare pentru implementarea unui sistem video de supraveghere în municipiu şi a unui sistem de management integrat al traficului rutier.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Proiectul are o valoare de 8.570.000 de euro, va fi finanţat cu bani europeni şi acum se află în stadiul de evaluare a ofertelor.

Acesta vizează şi montarea de camere video în autobuzele Publitrans, pentru depistarea persoanelor care comit fapte antisociale. De asemenea, peste 100 de camere video vor fi achiziţionate pentru a fi monitorizate principalele artere de circulaţie şi intersecţii din oraş.

Citiți și: Pitești: Publitrans angajează! Toate detaliile, AICI

În paralel, cu fonduri proprii, Poliţia Locală aproape a finalizat proiectul de achiziţionare a 130 de camere video cu care vor fi monitorizate anumite străzi şi mai ales platformele de gunoi.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3