Donaris 930 x 122

containere

MEGA-LICITAŢIE. SCHIMBARE MAJORĂ ÎN PITEȘTI

Mega-licitație. Schimbare majoră în Pitești. Municipalitatea piteșteană se pregăteşte să lanseze, prin serviciul său de salubritate, una dintre cele mai importante licitaţii pe care le organizează în acest an.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Este vorba de licitaţia de cumpărare, cu bani de la bugetul local, a 150 de containere de gunoi care vor fi încastrate în pământ. Licitaţia va avea loc pe 26 iunie 2017. Suma pusă la bătaie se ridică la 13.000.000 de lei. Containerele vor fi montate pe 50 de platforme de gunoi, zonele și perioadele de montare urmând să fie stabilite.

Vorbim despre o primă etapă. Investiția se va derula și în anii următori, cu alți bani.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Va fi o schimbare majoră și în premieră pentru Pitești, noile containere respectând regulile europene care vizează înlocuirea containerelor de suprafaţă.

O astfel de platformă a fost montată cu titlu demonstrativ în zona Poştei vechi din cartierul Craiovei.

La acest moment, deșeurile menajere în cartierele Piteștiului sunt colectate în containere de suprafaţă – pe 190 de platforme – care nu mai corespund normelor europene în domeniu. În atare condiții, ne întrebăm ce se va întâmpla cu actualele ghene de gunoi, recent „modernizate” (reamenajate cu beton și pergole) în cadrul așa-zisului proiect de regenerare urbană, proiect realizat cu bani europeni. Sau de ce s-a mai făcut „modernizarea”?

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90