Nisan 930 x 122

containere

MEGA-LICITAŢIE. SCHIMBARE MAJORĂ ÎN PITEȘTI

Mega-licitație. Schimbare majoră în Pitești. Municipalitatea piteșteană se pregăteşte să lanseze, prin serviciul său de salubritate, una dintre cele mai importante licitaţii pe care le organizează în acest an.

Citiți și: MEGA PROIECT RATAT ÎN ARGEŞ

Este vorba de licitaţia de cumpărare, cu bani de la bugetul local, a 150 de containere de gunoi care vor fi încastrate în pământ. Licitaţia va avea loc pe 26 iunie 2017. Suma pusă la bătaie se ridică la 13.000.000 de lei. Containerele vor fi montate pe 50 de platforme de gunoi, zonele și perioadele de montare urmând să fie stabilite.

Vorbim despre o primă etapă. Investiția se va derula și în anii următori, cu alți bani.

Citiți și: (VIDEO) DEPLORABIL! PRIVIȚI CE AU FĂCUT PE FALEZA ARGEȘULUI!

Va fi o schimbare majoră și în premieră pentru Pitești, noile containere respectând regulile europene care vizează înlocuirea containerelor de suprafaţă.

O astfel de platformă a fost montată cu titlu demonstrativ în zona Poştei vechi din cartierul Craiovei.

La acest moment, deșeurile menajere în cartierele Piteștiului sunt colectate în containere de suprafaţă – pe 190 de platforme – care nu mai corespund normelor europene în domeniu. În atare condiții, ne întrebăm ce se va întâmpla cu actualele ghene de gunoi, recent „modernizate” (reamenajate cu beton și pergole) în cadrul așa-zisului proiect de regenerare urbană, proiect realizat cu bani europeni. Sau de ce s-a mai făcut „modernizarea”?

Donaris 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066