SMART KIDS 930X122

metrou

MEGA PROIECT RATAT ÎN ARGEŞ

Mega proiect ratat în Argeş. Unul dintre cele mai interesante proiecte anunţate de-a lungul timpului în Argeş este construirea unei linii de metrou uşor între municipiul Piteşti şi orașul Mioveni pentru transportul public de călători.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Proiectul a fost inițiat în urmă cu ani buni de Consiliul Judeţean, dar, în ciuda faptului că s-a apelat la consultanţi francezi și că în Argeș au ajuns inclusiv japonezi şi chinezi interesaţi să concretizeze investiția, nu s-a făcut nimic.

Consiliul Judeţean pare să fi renunţat la idee. De când a preluat conducerea instituției, președintele Dan Manu nu a făcut niciodată referire la proiect.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, vine azi în Bucureşti împreună cu o importantă delegaţie de oameni de afaceri pentru a discuta despre proiecte de infrastructură în ţara noastră. Podul de la Brăila şi linia de metrou către Otopeni vor fi realizate cu sprijinul inginerilor niponi. În România, japonezii au mai fost implicaţi în reabilitarea litoralului și în modernizarea portului Constanţa, a căii ferate Bucureşti – Constanţa şi a termocentralei de la Turceni. În Argeş de ce nu se poate? (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA