930X122 MAIA

dezinfecție

Miercuri seara, a doua trecere a tunurilor pentru dezinsecție în Pitești

Miercuri seara, a doua trecere a tunurilor pentru dezinsecție în Pitești!

Citiți și: Pitești: Schimbări în trafic. A fost înființată o nouă trecere de pietoni

În noaptea de miercuri, 07 iulie, de la ora 22:00, până joi dimineață, la ora 05:00, va avea loc a doua trecere în cadrul acțiunii de dezinsecție pentru combaterea populațiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile și generatoare de disconfort (insecte zburătoare și târâtoare: căpușe, țânțari, muște, tigrul platanului etc).

 

Citiți și: Noul Duster, camuflat pe străzile din Pitești

 

Vor fi utilizate trei tunuri de pulverizare vapori de substanță pentru dezinsecție, cu o rază de acțiune de până la 50 m, destinate acoperirii zonelor cu arbori și spații verzi, precum parcurile, străzile și aleile din jurul clădirilor.
Stropirile vor fi efectuate de echipe ale Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești și de angajați ai societății Salpitflor Green SA, care vor folosi pentru dezinsecție substanța PERME PLUS. Produsul este avizat de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, face parte din grupa 3, tip 18 și se regăsește în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

În cazul în care vremea nu va permite efectuarea etapei, aceasta va fi reprogramată, cu informarea, în prealabil, a populației.

Posesorii de familii de albine și de animale sensibile trebuie să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident.

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90