NOR CURIER 930X122

adopţii

MII DE CÂINI MAIDANEZI CAPTURAȚI ÎN PITEȘTI AU FOST EXPORTAȚI

De la începutul anului 2020 și până în prezent, serviciul de ecarisaj al municipalității piteștene a capturat peste 280 de câini fără stăpân.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

“Câinii au fost prinși în urma monitorizării zilnice a zonelor de risc (cartierele Trivale, Găvana, Prundu, Tudor Vladimirescu și Craiovei), dar și ca urmare a sesizărilor telefonice și scrise ale cetățenilor. Câinii au fost preluați la adăpost, deparazitați, sterilizați, microcipați și introduși în Sistemul Național de Evidență-R.E.C.S.”, informează Primăria Pitești.

În ultimii 8 ani, de pe străzile Piteștiului au fost strânși și preluați de adăpostul pentru maidanezi peste 12.000 de câini fără stăpân. “Niciunul nu a fost eutanasiat, majoritatea fiind adoptați (în special peste hotare)”, precizează sursa citată.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Sesizările cu privire la câinii maidanezi pot fi făcute de piteșteni la numerele de telefon 0248.210.380 și 0733.030.350.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90