EcoMoto 930×122

apa

apa-calda

MILIOANE DE EURO PENTRU APĂ ŞI CANALIZARE ÎN JUDEŢUL ARGEŞ

Pe 14 şi 15 mai au fost semnate în Piteşti două contracte de lucrări foarte importante pentru dezvoltarea infrastructurii de utilităţi în judeţul Argeş.

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

Pe de-o parte, este vorba de reabilitarea şi extinderea rețelelor de conducte de aducţiune și a reţelei de distribuţie şi de canalizare în localităţile Piteşti şi Mărăcineni. Al doilea contract este cel de reabilitare şi extindere a reţelelor din aglomerarea Costeşti-Buzoeşti. Ambele sunt incluse într-un proiect de 100.000.000 de euro pentru extinderea reţelelor de utilităţi în judeţ, proiect gestionat de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară.

Cea mai mare parte a banilor provine de la Uniunea Europeană. Nu au fost înregistrate contestaţii la licitaţiile organizate în acest scop.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90