Donaris 930 x 122

hoteluri și restaurante

    MINISTRUL ECONOMIEI, DESPRE REDESCHIDEREA RESTAURANTELOR

    Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat că la sfârşitul săptămânii se va lua o decizie cu privire la activitatea restaurantelor, sugerând că se doreşte redeschiderea lor, însă nu va fi posibil „dacă se menţin lucrurile astea” (n.r. – referindu-se la raportările GCS privind cazurile Covid-19).

    Citiți și: MINISTRUL FINANŢELOR, ANUNŢ IMPORTANT PENTRU TOŢI PATRONII DE RESTAURANTE ŞI HOTELURI

    Nu a înaintat o cifră sau o dată, însă specialiştii au convenit că un număr între 150 şi 200 de noi cazuri raportate zilnic, fără fluctuaţii mari, poate fi considerat sigur pentru luare unor noi măsuri de relaxare. Aşadar, doar în condiţiile în care numărul de infectări scade putem spera la mai bine.

    Ieri, la nivel naţional au fost raportate 321 noi cazuri Covid-19, ceea ce dă patronilor de restaurante slabe speranţe că va fi luată o decizie în favoarea lor.

    În Argeş, numărul total de infectări a ajuns la 566 şi raportarea de ieri a fost una record, cu 56 de îmbolnăviri în 24 de ore.

    (Sursa: digi24.ro)

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90