930×122 CAPRA 5

primaria pitesti

MISIUNE IMPOSIBILĂ LA STADIONUL „ARIPI”

Misiune imposibilă la stadionul „Aripi”.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Mai ales în contextul în care Primăria Piteşti a cumpărat brandul FC Argeş, tot mai mulţi pasionaţi de fotbal solicită reabilitarea bazei sportive „Aripi” de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”. „Avem nevoie de o bază modernă pentru a forma tinere talente!”, spun microbiștii.

Reabilitarea acestei baze sportive este, însă, cel puțin deocamdată, imposibilă. Motivul: instanţa de judecată a făcut o punere în posesie de teren exact pe mijlocul stadionului, astfel încât municipalitatea nu poate investi pe o suprafaţă care nu-i aparţine în totalitate.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Municipalitatea speră să ajungă la un acord cu proprietarul pentru a face un schimb de terenuri, iar baza sportivă „Aripi” să ajungă complet în administrare publică.

În schimb, Primăria a anunţat că a alocat fonduri pentru reabilitarea vechiului Centru de copii şi juniori, care ar urma să redevină pepiniera lui FC Argeş.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90