930×122 CAPRA 5

mizerie

MIZERABIL! PIETRIȘ ȘI NISIP PE STRADA NEGRU VODĂ (GALERIE FOTO)

Pe strada Negru Vodă din cartierul piteștean Nord s-a lucrat. Bun. Nu avem nimic împotrivă. Deranjant este că în urma lucrărilor pe carosabil au rămas împrăștiate pietriș și nisip. Strada arată mizerabil, o rușine pentru un oraș european.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Situația persistă, iritant, de câteva zile. Primăria nu s-a sesizat. Nu știm de ce administrația publică locală tolerează mizeria. Ne-am sesizat noi.

Maniera asta de lucru este o obișnuință în Pitești. Tot noi, la sfârșitul lunii iunie, am atras atenția asupra unei situații identice de pe străzile Armand Călinescu și Egalități. Atunci, după ce articolul a fost citit la Primărie, s-a asfaltat: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/epitesti-a-reclamat-primaria-a-asfaltat-galerie-foto/.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • COSEREA SORIN spune:

    Obligatia revine si POLITIEI RUTIERE de a anunta si daca nu se iau masuri chiar de a amenda, societatea raspunzatoare de a face curat , pentru a inlatura cauzele producerii de accidente, dar ca la noi la nimeni, prosti si inconstienti

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3