New Profesional Consult 930 x 122

extindere

NOI CORPURI DE CLĂDIRE LA ŞCOALA „MIRCEA CEL BĂTRÂN”

Consiliul Local Piteşti a aprobat un proiect de hotărâre pentru extinderea şi modernizarea Şcolii Gimnaziale nr. 13 „Mircea cel Bătrân” din cartierul Trivale.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Investiţia va fi multianuală, adică va fi realizată pe parcursul câtorva ani. Bugetul estimat se ridică la circa 6.300.000 de lei, sumă care include și TVA. Banii vor fi asiguraţi de la bugetul local, iar pentru executarea lucrărilor urmează să se organizeze licitaţii pe faze de investiţie. Ulterior desemnării constructorului vom afla și termenele de execuție.

Lucrările presupun, printre altele, reabilitarea clădirii existente, extinderea ei cu un nou corp de clădire (cu laboratoare, un amfiteatru şi birouri), construirea unui corp nou de clădire cu două etaje, extinderea unor săli de curs dintre cele existente și modernizarea terenului de sport.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

Va fi amenajat şi un spaţiu special pentru primirea și depozitarea în condiţii optime a produselor alimentare destinate elevilor prin program guvernamental (lapte și cornuri).

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3