Donaris 930 x 122

extindere

NOI CORPURI DE CLĂDIRE LA ŞCOALA „MIRCEA CEL BĂTRÂN”

Consiliul Local Piteşti a aprobat un proiect de hotărâre pentru extinderea şi modernizarea Şcolii Gimnaziale nr. 13 „Mircea cel Bătrân” din cartierul Trivale.

Citiți și: Construirea unui spital nou la Pitești, în dezbatere

Investiţia va fi multianuală, adică va fi realizată pe parcursul câtorva ani. Bugetul estimat se ridică la circa 6.300.000 de lei, sumă care include și TVA. Banii vor fi asiguraţi de la bugetul local, iar pentru executarea lucrărilor urmează să se organizeze licitaţii pe faze de investiţie. Ulterior desemnării constructorului vom afla și termenele de execuție.

Lucrările presupun, printre altele, reabilitarea clădirii existente, extinderea ei cu un nou corp de clădire (cu laboratoare, un amfiteatru şi birouri), construirea unui corp nou de clădire cu două etaje, extinderea unor săli de curs dintre cele existente și modernizarea terenului de sport.

Citiți și: Alertă pentru clienții Penny Pitești! Produs infestat cu o bacterie periculoasă

Va fi amenajat şi un spaţiu special pentru primirea și depozitarea în condiţii optime a produselor alimentare destinate elevilor prin program guvernamental (lapte și cornuri).

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441