Donaris 930 x 122

Pitesti

Noi investiții pentru Sala Polivalentă din Pitești

Noi investiții pentru Sala Polivalentă din Pitești.

Citiți și: Fete una și una la „Miss Pitești”, în cadrul Zilelor Municipiului

Construcția Sălii Polivalente din Pitești (finanțată de la bugetul de stat cu suma de 95.000.000 de lei, prin Compania Națională pentru Investiții) se apropie de final.

Cu toate acestea, mai sunt lucrări exterioare care trebuie făcute, acestea urmând să fie realizate pe banii municipalității piteștene.

Citiți și: Proiect important pentru Pediatria din Pitești

Astfel, în proiectul de buget al municipiului pentru anul în curs este prevăzută suma totală de 2.619.000 lei pentru o serie de investiții necesare acestui obiectiv.

1.491.000 de lei va costa amenajarea unor parcări, 1.090.000 de lei va costa construcția unui zid de sprijin pentru a evita eventuale alunecări de teren, iar 38.000 de lei sunt prevăzuți pentru branșamentele de apă și canalizare la Sala Polivalentă (situată pe strada Basarabiei, varianta de legătură între Prundu și Craiovei).

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Ionescu spune:

    Sală pulolivalentă…țara arde și baba se piaptănă.

  • Cris spune:

    Alo,nea Ionescu,trăiti-ar familia,mai lasa dracului carcoteala,daca nu se face,de ce nu se face..dacă se face..de ce se face?atata vreme cat ai sport de echipa,baschet ,volei,cât de cât performant,nu si fotbalul,si sa stai in mizeria aia de sala a sporturilor,veche de 50 de ani..eu zic ca e un lucru bun.Poate vezi pe Cristina Neagu sau Simona Halep pe aici.Apropo,astea nu sunt marci de votcă.Asa ca,ciocu mic.

570×90 MAIA