SMART KIDS 930X122

Pitesti

Noi investiții pentru Sala Polivalentă din Pitești

Noi investiții pentru Sala Polivalentă din Pitești.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Construcția Sălii Polivalente din Pitești (finanțată de la bugetul de stat cu suma de 95.000.000 de lei, prin Compania Națională pentru Investiții) se apropie de final.

Cu toate acestea, mai sunt lucrări exterioare care trebuie făcute, acestea urmând să fie realizate pe banii municipalității piteștene.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Astfel, în proiectul de buget al municipiului pentru anul în curs este prevăzută suma totală de 2.619.000 lei pentru o serie de investiții necesare acestui obiectiv.

1.491.000 de lei va costa amenajarea unor parcări, 1.090.000 de lei va costa construcția unui zid de sprijin pentru a evita eventuale alunecări de teren, iar 38.000 de lei sunt prevăzuți pentru branșamentele de apă și canalizare la Sala Polivalentă (situată pe strada Basarabiei, varianta de legătură între Prundu și Craiovei).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Ionescu spune:

    Sală pulolivalentă…țara arde și baba se piaptănă.

  • Cris spune:

    Alo,nea Ionescu,trăiti-ar familia,mai lasa dracului carcoteala,daca nu se face,de ce nu se face..dacă se face..de ce se face?atata vreme cat ai sport de echipa,baschet ,volei,cât de cât performant,nu si fotbalul,si sa stai in mizeria aia de sala a sporturilor,veche de 50 de ani..eu zic ca e un lucru bun.Poate vezi pe Cristina Neagu sau Simona Halep pe aici.Apropo,astea nu sunt marci de votcă.Asa ca,ciocu mic.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA