930×122 CAPRA 5

cornel ionica

NOI PARCĂRI ÎN PITEȘTI

Cornel Ionică, viceprimar al Piteştiului, a făcut astăzi, în conferință de presă, o prezentare a investiţiilor cuprinse în proiectul de buget municipal pentru 2016, investiţii pe care vi le-am prezentat ieri.

Citiți și: Pitești. Incident neplăcut la bloc. Au intervenit polițiștii

Printre ele se numără și construirea în acest an a două parcări supraterane, fiecare cu câte un etaj, cu bani de la bugetul local. Prima ar urma să fie construită în cartierul Craiovei, lângă Poştă, iar a doua, în curtea interioară a blocurilor Fortuna din Centru. Ambele vor fi pe structură metalică uşoară şi vor avea fiecare peste 100 de locuri.

În ceea ce priveşte parcarea de la Fortuna, Ionică a recunoscut că sunt anumite probleme cu locatarii din zonă, care se tem că o astfel de parcare le va aduce poluare şi le va obtura imaginea din apartamente.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

„La Fortuna sunt în jur de 400 de maşini. Deja se poate spune că au ajuns aproape una peste alta! O parcare supraterană este singura soluţie. Dacă vor dori locatari – bine, dacă nu – nu! Noi am mai încercat să construim acolo o parcare supraterană pe mai multe niveluri şi nu am fost lăsaţi, vom vedea acum ce vom face.”, a spus viceprimarul.

În prezent locurile de parcare din curtea blocurilor de la Fortuna sunt la sol şi toate închiriate către locatari (ei plătesc 100 de lei „de căciulă” pe an pentru un loc de parcare cu sistem de blocare).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Tatiana Dinu spune:

    Buna ziua,
    Este de neconceput de ce pRIMARIA pIESTRI /D-ul Ionica continua sa terorizeze locatarii de la Fortuna Centru cu construirea unei parcari supraterane. Locatarii nu vor acest lucru si si-au exprimat dezacordul cu multi ani in urma in mod continuu. Si astazi locatarii nu sunt de accord!!!!!!!!!!!!!!! Totusi Primaria Pitesti continua aceasta tortura psihologica asupra locatarilor de la Fortuna Centru. Stimate Domnule Ionica, v-ar placea sa aveti in curtea Dvs un zid inalt/o caldire inalta si zgomot si polluare cu noxe printre care si substante carcinogene care sa va infiltreze in casa si sa nu puteti aerisi casa? V-ar placea ca de cate ori vreti sa va protejati linistea, sanatatea si pacea, cineva ar insita sa va supere si ameninte cu construirea unei cladiri care va ia fatada, produce zgomot si polluare cu substabte toxice printre care si carcinogeni? Din moment ce locatarii spun NU construirii si Primaria Pitesti continua sa preseze aceasta se cheama hartuire. Este inacceptabil!!
    EXISTA CEL PUTIN DOUA PARCARI SUPRATERANE IN CENTRUL PITESTIULUI CARE SUNT GOALE.
    De ce sa construiti in Fortuna Centru? Cine are interes in construirea acestei parcari generatoare de substante toxice printre care si carcinogeni, zgomot si asa mai departe?

  • Tatiana Dinu spune:

    Stimate D-le Ionica si Stimata Primarie Pitesti, AG, daca ati fii locatar la Fortuna Dvs unde ati vrea sa va parcati masina? O parcare supraterana la Fortuna Centru nu este singura solutie, nu este deloc o solutie si o stiti prea bine. De ce parcarea de langa fostul magazin Trivale este goala si parcarea supraterana de langa Bisrica Mavrodolu este goala?

    Sunt consternata cum de considerati ca solutia unica este construirea unei parcari supraterane la Fortuna Centru cand se stie clar ca noxele contin si subtante carcinogene, si chair cele necarcinogene sunt daunatoare sanataii. Zgomotul, poluarea luminoasa, discomfortul, daunarea peisajului si, in prezent, stresul cauzat de acest proiect care afecteaza sanatatea oamenilor nu va intereaza? Locatarii de la Fortuna Centru nu merita sa traiasca linisti si sa fie respectati? Nu sunt si ei oameni, in plus care platesc taxe la primarie? Invit pe toata lumea sa se puna in pielea locatarilor (caci nu se stie cand va veni si randul lor) de la Fortuna Centru si numai asa vor intelege cosmarul cauzat de construirea unei parcari supraterane in curtea lor; le-ar placea sa stie ca famille lor sunt expusi la noxele de la masini printre care si substante care cauzeaza cancerul?
    Da, locatarii platesc ”de caciula” deci platesc, nu, in plus de ceea ce platesc taxe la primarie. Dar este inacceptabil ca locatarii de Fortuna Centru sa treaca prin asa cosmar. Am sentimentul ca epoca lui Ceausescu continua si azi. Sper sa apara comentariile mele si sa nu fie cenzurate.
    Haideti sa ne respectam unii pe altii caci suntem toti in aceeasi barca, ca sa zic asa.

  • Tatiana Dinu spune:

    Aujourd’hui à 7h55 PM

    26 Ianuarie, 2016 (deci inainte de sedinta din 27 ianuarie 2016 de la ora 4 pm)

    Stimate Domnue Primar Pendiuc, Stimate Domnule Viceprimar Ionica si Stimati factori de decizie ai Primariei,

    1.Proprietarii blocurilor din careul Fortuna din Centru NU sunt de accord cu construirea parcarii supraterane in curtea lor.

    2.Domniile lor au mentionat aceasta si in trecut si in present si deci au spus un NU decisiv si totusi Primaria Pitesti, Arges, continua in mod repetat sa preseze cu acest proiect. Va reamintesc cu respect ca aceasta actiune este chiar definitia actului de hartuire la care sunt supusi proprietarii de la careul Fortuna Centru.

    3.Mai mult, proprietarii blocurilor de la Fortuna NU au fost consultati despre proiectul si constructia unei parcari supraterane in careul Fortuna din Centrul Pitestiului. Ei au aflat din ziar aceasta veste.

    4.Contrar a ceea ce se afirma in ziar si site-ul ePitesti ca Primaria duce munca de lamurire cu locatarii, de fapt trebuie spus proprietarii, nici un angajat al Primariei NU a consultat proprietarii de la Fortuna din Centru.

    5.Va informez respectuos ca SUNT LOCURI SUFICIENTE DE PARCARE pentru prorietarii de la Fortuna si NU este necesara construirea unei parcari supraterane. Ma intreb pentru cine altcineva oare doriti sa construiti o parcare supraterana in curtea de la Fortuna Centru?

    6.Avand in vedere ca proprietarii de la careul Fortuna Centru si-au exprimat si isi exprima dezacordul cu privire la construirea unei parcari supraterane in curtea lor, ar fii trebuit sa fie suficient ca propunerea unui astfel de proiect sa nu existe si mai mult, sedinta de pe 27 ianuarie, 2016 nu ar trebui sa mentioneze, deci nic vorba sa discute acest proiect. Consider ca aceasta constituie un abuz din Partea Primariei Pitesti Arges asupra proprietarilor de la Fortuna.

    7.Proprietarii de la Fortuna au zis NU construirii unei parcari supraterane in curtea lor si drept urmare suporta persecutie din partea Primariei Pitesti : gunoaiele si tomberoanele si zeama de gunoi care exista in curtea Frotuna, zgomote infernale ziua si noaptea generate de oameni care vin si arunca sticle la tomberoanele de gunoi, oameni care urineaza si isi fac nevoile sub ochii proprietarilor care apoi suporta mirosul si mizeria, curtea nu este curatata si nu se pune nisip ca sa nu se alunece pe gheata, asfatul este distrus si nimeni de la Primaria Pitesti nu face nimic pentru imbunatatirea lor. Este inacceptabil pentru Pitesti, Arges, care apare ca o adevărată ‘metropolă occidentala’. Poate nu este vorba de Pitesti, Arges.

    NU inseamna NU Onorati Domni Primar, Viceprimar si alti factori de decizie.

    Cu deosebita stima,

    Tatiana Dinu, proprietara (si nu simpla locatara) la unul din blocurile de careul Fortuna Centru din Pitesti, Arges.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90