930×122 CAPRA 5

primaria pitesti

NOI SĂLI DE SPORT ÎN PITEŞTI

Noi săli de sport în Piteşti. Primăria Pitești anunță că în bugetul pentru anul 2018 va include şi proiecte pentru construirea a trei noi săli de sport.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Sălile, potrivit sursei citate, vor fi construite la Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino” (fostul Liceu Sanitar) și la școlile gimnaziale „Nicolae Iorga” (fostă nr. 5) şi „Ion Pillat” (fostă nr. 3).

În ceea ce privește Şcoala „Ion Pillat”, construirea sălii de sport a început, dar lucrările au fost suspendate din cauza unor probleme cu constructorul, fiind nevoie de reluarea licitației.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Pe de altă parte, Primăria informează că și anul viitor va face demersuri la Guvern pentru a obţine fondurile necesare construirii unei săli polivalente pe strada Basarabiei (varianta Prundu – Craiovei).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3