930×122 CAPRA 5

Pitesti

NOI SENSURI UNICE ÎN PITEŞTI

Noi sensuri unice în Pitești. Anunțul îl face primarul Cornel Ionică.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Înainte de a fi stabilite noile sensuri unice, cetăţenii vor fi informaţi şi consultaţi. Autorităţile consideră că sensurile unice sunt cea mai bună soluţie de fluidizare a traficului rutier în municipiu. Totuşi, astfel de decizii au mai fost luate, iar ele, din contră, au bulversat şoferii, fiind nevoie de o bună perioadă de timp până când aceştia s-au acomodat (de exemplu, în zona Eremia Grigorescu).

Primarul spune că toate propunerile cu privire la instituirea de noi sensuri unice vor fi discutate în prealabil în comisia de circulaţie a Piteştiului, comisie din care fac parte şi reprezentanţi ai Poliţiei Rutiere. Deocamdată, nu au fost stabilite noile străzi pe care va fi instituit sens unic.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • N.Multumitu spune:

    Mai trebuie ca alte strazi sa devina parcari? Ca asa sunt majoritatea sensurilor unice, parcari pentru anumite interese.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA