New Profesional Consult 930 x 122

zapada_pe_trotuar

Noi tarife la SC Salpitflor

SC Salpitflor Green SA Pitesti, societate care s-a format prin unificarea unor servicii publice desprinse din cadrul Administratiei Domeniului Public si de la Administratia Pietelor si Salubrizare Stradala, a inaintat Consiliului Local lista de tarife pentru activitatile pe care le va presta.

Consiliul Local a fost de acord cu aceste tarife, astfel incat municipalitatea va trebui sa achite sume importante de bani pentru serviciile respective. Sumele sunt mai mari decat cele pe care le-ar fi cheltuit municipalitatea cu aceleasi servicii daca nu lua fiinta Salpitflor, dar decizia Guvernului Emil Boc de restructurare a administratiei locale a dus la aceasta anormalitate.

Conform listei de preturi, pentru maturatul manual al strazilor va fi perceputa o taxa de 116 lei la 1.000 de metri patrati, iar pentru maturatul mecanic taxa va fi cuprinsa intre 10 si 19 lei la 1.000 de metri patrati, in functie de utilajul folosit.

Pentru fiecare cos de gunoi stradal golit se va percepe o taxa de 0,78 lei iar pentru fiecare cos spalat taxa va fi de 8,94 lei. Stropirea cailor publice cu apa pe timpul verii va costa 3 lei la 1.000 de metri patrati iar transportul deseurilor cu tractorul va fi taxat cu 48,16 lei pe ora.

In fine, deszapezirea va fi asigurata pentru o serie de tarife care includ deszapezire cu lama (71, 09 lei pe ora), spart gheata (pana la 4,61 lei metrul patrat) sau imprastiat antiderapant (13 lei la 1.000 de metri patrati).

555 X 222 CAPRA
570 X 90 CAPRA 3