pizzeria sapori  930 122

fanel_proca

Noi viceprimari in Arges

Viceprimarii nu mai sunt protejati acum de lege asa cum erau inainte de anul 2008. Ei pot fi mai usor demisi, iar sarabanda demiterilor de viceprimari a inceput inca imediat dupa alegerile locale din 2008. Fanel Proca, primarul din Berevoesti, este unul dintre cei care a determinat schimbarea unui viceprimar, dar a pierdut in instanta.

Deja in Arges sunt mai multe „victime” ale poftelor primarilor sau ale noilor majoritati de conjunctura din Consiliile Locale. Ultimele schimbari s-au produs la Berevoesti si la Sapata.

Comunele Berevoesti si Sapata au viceprimari noi, una in urma unei decizii a instantelor de judecata, celalalta ca urmare a unei decizii adoptata de Consiliul Local.

La Berevoesti a fost numit viceprimar Robert Badea, cel care a câstigat procesul intentat conducerii Primariei, mai precis primarului Fanel Proca. Badea fusese ales viceprimar, dar Fanel Proca l-a impus in aceasta functie de Ion Lacau, cel care fusese exclus din PNL si demisionase din functia de viceprimar. In urma procesului, Badea si-a recapatat functia si trebuie sa i se plateasca si salarii restante.

La Sapata, viceprimarul PSD Ion Guta a fost inlocuit din functie prin vot al Consiliului Local cu Romica Guta, fara legatura de rudenie. Romica Guta este de la PDL. Ion Guta a fost inlocuit din cauza unor tensiuni cu primarul Constantin Stanciu.

 

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3