NOR CURIER 930X122

containerele milei

NOU ÎN PITEȘTI! NU VEI MAI ARUNCA HAINELE VECHI LA GUNOI!

Nou în Pitești! Nu vei mai arunca hainele vechi la gunoi! Și în Piteşti, pe domeniul public și după modelul altor orașe din străinătate și din țară, ar urma să fie montate containere ale milei.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Municipalitatea are în plan materializarea unui proiect în acest sens, potrivit primarului Cornel Ionică.

La aceste containere speciale piteștenii vor putea lăsa îmbrăcăminte şi încălţăminte pe care nu le mai folosesc, dar care nu sunt rupte și care sunt curate. Hainele și încălțămintea pe care oamenii le vor lăsa în containere vor ajunge ulterior la organizaţii neguvernamentale locale, care le vor distribui nevoiașilor.

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

Pe lângă îmbrăcăminte şi încălţăminte, piteștenii vor mai putea dona în acest fel prosoape, feţe de masă, pături şi lenjerie de pat.

Nu vor fi acceptate articole de uz casnic, covoare sau jucării.

Primăria anunță această intenție, dar, deocamdată, nu oferă și informații despre procedura de achiziționare a containerelor, despre numărul acestora și despre perioada în care ar urma să fie montate pe domeniul public al Piteștiului. (Sursă foto: monitorulcj.ro – descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90