930 x122 grota rece

casa casatoriilor

NOU LA CASA CĂSĂTORIILOR!

Viitoarea nouă Casă a Căsătoriilor din Pitești va fi împrejmuită cu un gard din fier. De ce?

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Cornel Ionică, viceprimar al municipiului, spune că astfel vor fi ținuți la distanță oamenii străzii și chiar consumatorii de droguri. Viceprimarul susține că pe treptele clădirii s-au găsit seringi (!) folosite de consumatori de droguri şi mizerii de tot felul. Clădirea este una veche, de patrimoniu.

Amintim că viitoarea Casă a Căsătoriilor va funcționa într-o clădire din spatele fostului cinematograf „București”, pe care Primăria a cumpărat-o de la Camera de Comerț și Industrie Argeș. Lucrările la reabilitarea clădirii sunt întârziate cu luni și luni de zile. În viitorul apropiat clădirea ar urma să fie monitorizată video.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Syncopat spune:

    Nu e mai bine sa patruleze politia locala mai mult? Pe principiul gardului de fier, hai sa punem la toate cladirile, asa cum, de ani de zile, au chiar si florile din acest „oras al lalelelor” (in curand „al gardurilor si dughenelor de tot felul”)!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90