930×122 CAPRA 5

consiliul judetean arges

NOUL POD PESTE ARGEȘ. CE ANUNȚĂ DAN MANU

Noul pod peste Argeș. Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, a anunţat astăzi priorităţile pentru anul 2017 ale instituției pe care o conduce.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Potrivit sursei citate, Consiliul Județean are în vedere obţinerea de bani de la Guvern pentru: consolidarea şi modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, construirea centurii de vest a Piteştiului, reabilitarea DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel, construirea noului pod peste râul Argeş în Piteşti (AICI detalii despre acest proiect, care ar urma să se realizeze în parteneriat cu Primăria Pitești și Primăria Mărăcineni), continuarea investiţiilor pentru stațiunea de schi de la Molivişu și cumpărarea Vilei Florica din Ştefăneşti.

Vestea bună, a anunțat Dan Manu, este că Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a dat undă verde pentru trei proiecte ale Consiliului Judeţean Argeș care vor fi finanţate cu bani europeni: modernizarea Galeriei de Artă, modernizarea Muzeului Judeţean (ambele, din Pitești) şi reabilitarea cetăţii Poenari (din comuna Arefu, de pe Transfăgărășan).

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90