New Profesional Consult 930 x 122

consiliul judetean arges

NOUL POD PESTE ARGEȘ. CE ANUNȚĂ DAN MANU

Noul pod peste Argeș. Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, a anunţat astăzi priorităţile pentru anul 2017 ale instituției pe care o conduce.

Citiți și: Pitești: Schimbări în trafic. A fost înființată o nouă trecere de pietoni

Potrivit sursei citate, Consiliul Județean are în vedere obţinerea de bani de la Guvern pentru: consolidarea şi modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, construirea centurii de vest a Piteştiului, reabilitarea DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel, construirea noului pod peste râul Argeş în Piteşti (AICI detalii despre acest proiect, care ar urma să se realizeze în parteneriat cu Primăria Pitești și Primăria Mărăcineni), continuarea investiţiilor pentru stațiunea de schi de la Molivişu și cumpărarea Vilei Florica din Ştefăneşti.

Vestea bună, a anunțat Dan Manu, este că Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a dat undă verde pentru trei proiecte ale Consiliului Judeţean Argeș care vor fi finanţate cu bani europeni: modernizarea Galeriei de Artă, modernizarea Muzeului Judeţean (ambele, din Pitești) şi reabilitarea cetăţii Poenari (din comuna Arefu, de pe Transfăgărășan).

Citiți și: Noul Duster, camuflat pe străzile din Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90