Donaris 930 x 122

candidati

primaria_pitesti_nou

DEZASTRU! NOTE ȘOCANT DE MICI LA UN CONCURS ÎN PRIMĂRIE!

Primăria Piteşti a scos recent la concurs un post vacant în compartimentul de buget-finanţe condus de economistul Mariana Boncea.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

S-au înscris opt candidaţi, dar trei dintre ei nu s-au prezentat. Cei care au venit la concurs au obţinut note incredibil de proaste. Cea mai mică a fost 0, 8 (!), iar cea mai „mare”, 1, 58!

Vă reamintim că Primăria a făcut de curând o analiză a potenţialului candidaţilor care s-au prezentat la cele mai recente concursuri organizate de administraţia locală. Potrivit analizei, din martie până aproape de finalul lunii iulie Primăria a scos la concurs, pentru diverse servicii şi structuri subordonate, 44 de posturi. Nu mai puţin de 30 de candidaţi care s-au prezentat la probele scrise au obţinut medii sub 2, 50!

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3