New Profesional Consult 930 x 122

    Nu platesti la apa calda, esti executat silit

    pendiuc1 Pitesti. 5 august 2009. Primaria Pitesti.
    Primarul Tudor Pendiuc este nemultumit de lentoare cu care angajatii de la Serviciul Public de Termoficare care se ocupa cu partea de contractari, facturare si incasare se misca. Asta, desi foarte multe asociatii de proprietari si-au manifestat interesul de a recurge la sistemul de facturare individuala. „Daca nu avem de unde incasa, nu avem de unde plati gazul si nu vom avea apa calda din nou. Asociatiile de proprietari sunt insa interesate de facturarea individuala. Cei de la departamentul de contractari, facturare si incasare se misca insa foarte incet. Daca se intampla ca activitatea sa nu fie corespunzatoare, vom merge pana la desfacerea contractelor de munca ale celor care se ocupa de asa ceva”, a amenintat Pendiuc.
    Primarul a explicat si ca, cei care acumuleaza restante si nu le platesc, vor fi dati in judecata, iar banii vor fi recuperati prin executare silita. „Cei care vor recurge la facturarea individuala vor fi de acord, prin contract, sa ne permita sa venim sa le blindam accesul la reteaua de termoficare daca acumuleaza restante. Daca nu ne vor lasa, vom apela la instanta si vom obtine acest drept rapid. Grija cea mare va fi recuperarea datoriilor, iar daca acestea nu vor fi platite, restantierii vor fi dati in judecata si vom recurge si la executari silite, inclusiv cu apartamentul. Nu vrem sa speriem sau sa amenintam pe nimeni dar este un mod prin care putem recupera contravaloarea utilitatilor si sa asiguram furnizarea apei calde si a caldurii pentru pitesteni”, a mentionat primarul.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3