930×122 CAPRA 5

audiențe

NU SE LASĂ! PENDIUC DĂ IAR AUDIENŢE

Cu doar câteva luni înainte de alegerile locale, alegeri în care ar urma să candideze pentru un al șaptelea mandat, primarul inculpat al Piteştiului, Tudor Pendiuc, şi-a reluat programul de audienţe pentru cetăţeni.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Piteștenii care vor să apeleze la primar pentru rezolvarea unor diverse probleme pot merge la Casa Cărţii, acolo unde Pendiuc își are biroul. La Casa Cărții cetățenii au două posibilități: fie îl găsesc pe primar la biroul lui amenajat în sala Simpozion și discută direct cu edilul, fie, în lipsa acestuia, își expun problemele consilierilor lui Tudor Pendiuc.

Facem precizările pentru că, cel puţin deocamdată, spre deosebire de perioada anterioară inculpării primarului de către DNA pentru fapte de corupție în dosarul „Publitrans”, audiențele nu sunt cu programare pentru o zi anume.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Cetatean spune:

    Cum vine asta sa te duci in audienta la hot?! De aproape un sfert de secol asta e cu mainile in buzunarul fiecarui pitestean,fie el trecut,prezent sau viitor (cu alte cuvinte a furat si fura de la morti,de la vii si de la nenascuti inca)! DNA,scapa-ne de ciuma asta! Ca in nadejdea alegerilor…

  • REX spune:

    Mesajul este pentru „cine trebuie” !!!
    Audientele= „sedintele de dat cu ciocul si de pupat in c..” se dau fara program cand vrea marele
    primar puscarias…..
    DNA DNA SCAPA-NE DE CIUMA ASTA !!!
    REX

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3