New Profesional Consult 930 x 122

cupluri

NUNTĂ CU „DAR” ÎN PITEŞTI

Consiliul Local Piteşti a aprobat acordarea de noi diplome de fidelitate pentru cupluri din municipiu care au împlinit 50 sau 60 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Vor fi premiate pentru „Nunta de Aur” (50 de ani de căsătorie) următoarele cupluri: Maria şi Ion Cruceru; Sanda şi Dan Georgescu; Elena şi Zamfir Ilie; Dobriţa şi Radu Ionescu; Liliana şi Gabriel Manolescu; Dumitra şi Gheorghe Matei; Maria şi Florea Mihalcea; Ioana şi Gheorghe Rădulescu; Olguţa şi Ovidiu Scobai Frânculescu; Eugenia şi Mihail Tatomir; Elisaveta şi Simion Tudor; Valeria şi Gheorghe Vieru; Elena şi Nicolae Vişan.

De asemenea, vor fi premiaţi pentru „Nunta de Diamant” (60 de ani de căsnicie) Leana şi Mihai Bronder și Tudora şi Emil Grapa.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Fiecare cuplu va primi în dar din partea municipalității buchete de flori, o diplomă de fidelitate, albume cu Piteştiul și 600 de lei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3