930×122 CAPRA 5

consiliul local

O CĂRUȚĂ DE BANI! SALĂ DE LUX PENTRU ALEȘII PITEȘTENILOR

1.000.000 de lei, aceasta este suma pe care Primăria Pitești ar vrea să o investească în sala de ședințe a Consiliului Local (foto).

Citiți și: Pitești. Circ în CL Pitești făcut de tatăl cântărețului Randi! Video

Municipalitatea invocă faptul că ar fi nevoie de lucrări de înlocuire a unor materiale deteriorate şi de redecorare, dar și de noi instalaţii de sonorizare şi videoproiecţie și de mobilier nou.

Lucrările ar urma să fie făcute în acest an, investiția având ca termen de finalizare luna decembrie.

Citiți și: Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

În condițiile în care sala a mai fost modernizată o dată în urmă cu câțiva ani și având în vedere că altele sunt prioritățile Piteștiului (infrastructura rutieră, de pildă), ne întrebăm cât de oportună sau morală este o asemenea investiție? Rămâne de văzut și care firmă sau firme va/vor încheia contract cu Primăria pentru derularea investiției.

În această sală, situată în incinta clădirii Primăriei, se desfășoară ședințele consilierilor locali, ședințe ale personalului din Primărie, dar și evenimente publice de altă natură.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3