930 x122 grota rece

direcția de statistică

O instituţie importantă îşi mută sediul temporar în corpul „D” al Universităţii Piteşti

O instituţie din Argeş îşi mută sediul temporar. Direcţia Judeţeană de Statistică Argeş va funcţiona, în perioada următoare, în corpul D al Universităţii Piteşti. Motivul ţine de efectuarea unor lucrări de reabilitare ale Palatului Administrativ din Piaţa „Vasile Milea”.

Citiți și: Ce nouă instituție apare în Pitești

„Având în vedere că UAT Argeș, proprietarul clădirii în care funcționează Direcția Județeană de Statistică Argeș, are în implementare proiectul “Creșterea eficienței energetice a Palatului Administrativ, situat în Pitești – Piața Vasile Milea, județul Argeș“, proiect ce presupune ample lucrări de reabilitare, vă anunțăm că instituția noastră și-a relocat activitatea, până la finalizarea acestor lucrări, în corpul D al Universității din Pitești, situat pe strada Fundătura Teilor nr. 4, Pitești”, precizează Direcţia Judeţeană de Statistică într-un comunicat.

(Foto: descriptiv)

Citiți și: SALARII ÎN ARGEȘ, ANUNȚ OFICIAL

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3