New Profesional Consult 930 x 122

asistenta sociala

O NOUĂ CREȘĂ ÎN PITEȘTI

O nouă creșă în Piteşti. Primăria Pitești intenționează să înființeze o nouă creșă. Viitoarea creșă ar urma să fie amenajată pe bulevardul Republicii, în casa în care au funcționat sediul PNŢ-CD Argeş şi cabinetul parlamentar al deputatului PSD Cătălin Rădulescu.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Viitoarea creșă va avea 40 de locuri. Municipalitatea încă nu a anunțat termenele de execuție a lucrărilor.

Precizăm că, în prezent, municipalitatea piteșteană asigură întreținerea, dotarea și hrana pentru un număr de unsprezece creșe. Doar pentru hrana copiilor din aceste crește Primăria va aloca în 2019 aproape 280.000 de lei.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Potrivit Direcţiei de Asistenţă Socială din subordinea Primăriei, la această oră în cele unsprezece creşe din municipiu sunt înscriși circa 540 de copii. Alţi 20 se află pe listele de aşteptare, deoarece părinţii nu au mai găsit locuri la creșele din apropierea domiciliului lor.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90