930×122 CAPRA 5

autobuz

O NOUĂ LINIE DE AUTOBUZ ÎN PITEŞTI

O nouă linie de autobuz în Piteşti. Viceprimarul Sorin Apostoliceanu ne-a informat că astăzi a fost dată în folosință o nouă linie de autobuz. Este vorba de linia 1B, care ar fi trebuit să devină funcţională pe 1 ianuarie 2017. Întârzierea, potrivit municipalității, a fost provocată de timpul necesar obținerii de la Consiliul Concurenței a avizului obligatoriu în astfel de situații.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

1B are cap de linie la Vivo! Pitești și leagă Centrul de zona de jos a orașului. Vă reamintim traseul, conform Primăriei: Vivo! Pitești – hotel Ramada – bariera CFR – strada Maternității, pe lângă Centrul de Diagnostic și Tratament către Colegiul „I.C. Brătianu” – Muzeul Județean – Agenția de Mediu – Rectoratul Universității Pitești – Biserica Evanghelică – Bazinul Olimpic – Vivo! Pitești.

Autobuzele vor circula din 30 în 30 de minute. Zilnic, inclusiv în weekend și în zilele de sărbătoare legală, prima plecare va fi la ora 8:45, iar ultima la ora 22:15.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3