EcoMoto 930×122

consiliul judetean

O NOUĂ LINIE DE TRANSPORT ÎN ARGEȘ

O nouă linie de transport în Argeș. Dan Manu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a anunţat că din această lună, ianuarie 2017, va funcţiona un nou traseu de transport de călători, gratuit pentru elevi şi pensionari.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

„Traseul este Piteşti – Muzeul Goleşti şi va fi valabil în zilele de weekend. Ne-am gândit să încurajăm astfel vizitarea Muzeului Goleşti din Ştefăneşti.

Pentru a ne da seama dacă ne trebuie autobuze sau microbuze, câte curse se pot face şi în ce intervale orare, îi rugăm pe cei interesaţi să ne scrie fie pe adresa www.cjarges.ro, fie la Biroul de informaţii al Consiliului Județean. În funcţie de doleanţele argeşenilor, vom lua o decizie.”, a precizat Dan Manu. Consiliul Județean va stabili data de la care ar urma să fie înființată noua linie de transport. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90